Overzicht van onze artiesten

Mike Peterson

Mike voelde zich als kleine jongen al als een vis in het water op het podium en als 17 jarige jongen stond hij al in het voorprogramma van “Soul Legende” Lou Rawls. In het televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen, wist hij een derde plek te bemachtigen tijdens de finale.

Zijn carrière kwam daarna in een stroomversnelling terecht. Zo mocht hij 3 keer optreden in een volle Amsterdam Johan Cruijff ArenA met De Toppers. Deze entertainer werd tevens gevraagd door niemand minder dan Ruth Jacott om mee te gaan op haar theatertournee waarin Mike het voorprogramma mocht verzorgen.

Mike zong tijdens haar show ook een indrukwekkend nummer samen met deze diva. Met rapper Yes-R stond hij bovenaan de hitlijsten met het nummer ‘Altijd Bij Jou Zijn’. Ook behaalt hij zelf prachtige successen met singles als ‘Dansen’ en ‘Ik Kan Zo Niet Verder’. In 2019 tekent Mike een platencontract met 8Ball / Dino Music. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan nieuwe muziek

Denny Braaf

Denny Braaf is een zanger en entertainer met een warme stem en dito uitstraling. Al 32 jaar lang stopt hij al zijn liefde en muzikaliteit in zijn vak.

Bij het televisieprogramma van SBS6 ‘Bloed, Zweet en Tranen’ drong hij terecht door tot de halve finale en werd zijn muzikaal talent en uitstraling echt ontdekt. Denny wordt na elk optreden bedolven onder lovende kritieken. Met vol enthousiasme heeft hij nu de weg naar succes ingeslagen waarbij hij veel mensen met zijn brede en veelzijdige repertoire kan bereiken.

Naast zijn eigen Nederlandstalige repertoire zoals ‘Heel even’, ‘Als je bij me bent’, ‘Wil dat je gaat’, ‘Straks heb je spijt’ en zijn nieuwe single ‘Ik geef me nog een 1 keertje over’ zingt hij onder andere songs van Luther Vandross, Prince, All Green, Stevie wonder, Tom Jones en vele anderen.

Intussen heeft Denny al twee uitverkochte theater concerten gegeven wat veelbelovend is voor de toekomst.

Biografie Danny Nicolay

Danny treedt al jaren op in het land en heeft hiermee inmiddels een schat aan ervaring opgedaan en is dan ook echt klaar voor zijn landelijke doorbraak. Afgelopen jaren stond Danny ook op grote festivals en evenementen zoals het Jordaanfestival (10.000 mensen), Snikkel Festival (5000 mensen) en onlangs ook nog in het Gelredome voor 24.000 mensen!

Danny’s laatste 2 singles kregen veel aandacht. ‘De geur van je huid’ stond 5 weken in de top 100 en is inmiddels een veel gedraaid nummer in alle uitgaansgelegenheden, want door heel Nederland wordt het mee gezongen tijdens Danny’s optredens. Met het nummer ‘Waanzinnig’ deed Danny vorig jaar een gooi naar het songfestival en viel uiteindelijk af in de laatste selectieronde. Danny ging niet bij de pakken neer zitten en gaf zich op voor het ‘Alternatief songfestival’ van het NCRV programma ‘Man bijt hond’. Hij was twee weken lang dagelijks op TV te zien en eindigde uiteindelijke als 1ste! Hiermee kwam Danny weer behoorlijk in de publiciteit!

Danny heeft inmiddels ook zijn eigen fanclub waarvan in een tijdsbestek van 4 maanden al 200 mensen lid zijn geworden. Onlangs werd dan ook de 1ste fanclubdag gehouden in Almere, waar Danny ook woonachtig is.

Jeffrey Tanis

Jeffrey Tanis werd op 19 mei 1986 geboren in Utrecht. Al jong zong hij alles mee van zijn grote voorbeelden André Hazes, Willy Alberti en Engelbert Humperdinck.

Jeffrey’s professionele zangcarrière begon zo’n tien jaar geleden met de single ‘Waarom kan ik geen afscheid nemen’. Hierna volgden vele singles, samengebracht op het in 2016 verschenen album ‘Verloren Tijd’. Dit album is groots gepresenteerd in de La Bastille XL in Amsterdam, waar hij al vier jaar lang met diverse vrienden uit het vak elke zondag de tent op z’n kop zet.

Jeffrey laat je dansen en lachen met zijn gezellige feestnummers maar laat de tranen in je ogen springen als hij een ballad zingt. Hoe dan ook, Jeffrey raakt altijd je hart!