Wij zijn Funtime Live

Iedere week live genieten van je favoriete artiesten direct in uw woonkamer middels live stream op een vast tijdstip. Makkelijk betalen via Ideal en genieten van jouw favoriete artiest of band.

John Burgemeester:

Producent

Als oprichter van Funtime-Live is John de bindende factor binnen ons team, open en toegankelijk.

Deze creatieve duizendpoot is door zijn jarenlange ervaring als zanger/producent onder de naam John le Maire, gepokt en gemazzeld in de muziekindustrie. Met het tot stand brengen van Funtime-Live, loopt hij met dit streamingsplatform voorop in het brengen van een totaal product binnen de nieuwe media.

Zijn omgeving omschrijft hem als recht door zee, rap van tong en met een uitgesproken mening.

Het Team

René Cassee:

Licht & Geluid Techniek

René is op zeer jonge leeftijd als DJ begonnen op feesten en partijen. In 1995 begon hij als één van de vaste DJ’s bij Claus Party House net zoals Gaston Starreveld toen die tijd.

Door zijn aanstekelijke enthousiasme en zeer brede liefde voor muziek heeft hij een grote klantenkring opgebouwd en wordt hij vaak gevraagd door de grote evenementen bureaus. Sinds 2009 heeft hij zijn eigen audiobedrijf met apparatuur van topkwaliteit. Daarnaast is hij zich gaan uitbreiden in het verhuren van complete DJ shows en het leveren van techniek voor Artiesten van groot tot klein op diverse festivals en evenementen.

René heeft inmiddels in veel landen zoals China, Sint Maarten, Italië, Oostenrijk etc. mogen werken als DJ of als Geluidstechnicus voor diverse artiesten. René is zoals velen zeggen een positieve goedzak. Hij probeert iedereen te helpen waar hij kan en geniet van het leven zeker als er ergens een feestje is!

Michel Tartaud:

Visuele Techniek

Michel onze man achter de schermen regelt alle visuele techniek van het instellen van de camera’s tot het opzetten en regisseren van de livestream. Met zijn bedrijf MediaMotivators doet hij naast Funtime Live ook grote en kleine video en foto producties. Van videoclips/persfoto’s voor artiesten tot bedrijfsvideos. Michel is echt een creatieve duizendpoot.

Ingrid Claasen:

Sales & Marketing

Enthousiast van geest en een absolute verbinder. Zij is sinds 1989 werkzaam in de Entertainment Business en heeft 9 jaar voor Buma/Stemra en 4 jaar voor een muziekuitgeverij gewerkt. Met haar bedrijf Cape Consultancy heeft Ingrid al diverse netwerk- en ladiesevents georganiseerd. Het organiseren en verbinden is haar dus met de paplepel ingegoten. Daarnaast beheert zij niet alleen voor Funtime-Live, maar ook voor meerdere bedrijven de Social Media kanalen. Ze wordt ook wel het bruistabletje van het team genoemd en wordt ingezet op PR maar ook Acquisitie & Business Development vlak.

Ingrid is creatief en commercieel van geest en richt zich binnen Funtime-Live samen met John Burgemeester vooral op de Sales en Marketing.